Tel: +90 318 357 37 43 | E-posta: abofisi@kku.edu.tr

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2013-2 Sosyal Dahil Etme Projesi kapsamında desteklenen ve Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen "Mobil Gençlik Merkezi - Genç Gönüllüler Hareketi" projesi kapsamında Türkiye'nin 33 ili ve 55 ilçesinde iki ay süre ile  gerçekleştirilecek olan faaliyetler devam etmektedir.

Milliyet

Gençlik Merkezi Tırı Fatsa'da
Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi'nin organizesinde yürütülen Mobil Gençlik Merkezi TIR'ı, Türkiye turu kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesine uğradı.
Gençlik ve spor Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında, Türkiye'nin 33 ili ve 55 ilçesini dolaşacak olan TIR'da, sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençlere kurulan stantlarda 1 gün boyunca çeşitli sportif faaliyetler yapma, müzik aletleri kullanma imkanı sunulduğu belirtildi.
Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kırıkkale Üniversitesi’nin ortak projesi ile uygulanan Mobil Gençlik Merkezi’ni ağırladı.
Fatsa Yeni Meydanı’na kurulan stantlar ve eğlence araçları gençlerin ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin, Gençlik Merkezlerinin gençlerinin ortak buluşma noktası olduğunu, devlet eliyle zamanın eğlenceli ve dolu dolu geçirilmesinin amaçlandığını belirtti.
Mobil Gençlik Merkezlerinin 33 il ve 55 ilçede gençlerle buluşacağını, bu proje kapsamında bakanlığının daha fazla gence ulaşmayı amaçladığını kaydeden Şahin, Dış ilişkiler ve AB Koordinasyon Birim Başkanı aynı zamanda proje koordinatörü Rüstem Orhan'a teşekkür etti.

www.haberler.com

Mobil Gençlik Merkezi Tırı Arhavi'de

Gençlik Ve Spor Bakanlığı destekleriyle yürütülen proje kapsamında Türkiye'nin 33 ili ve 55 ilçesini dolaşacak olan tırda, sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençlere kurulan stantlarda 1 gün boyunca çeşitli sportif faaliyetler yapma, müzik aletleri kullanma imkanı sunuluyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan mobil spor aletleriyle spor yapan gençler gönüllerince eğlendi.

Mobil Gençlik Merkezi Tırı Arhavi'de